Lesvoorbereiding

Beluister hier de trailer van onze podcast!

 

Je kan op allerlei manieren je rijlessen voorbereiden; zoals het ‘huiswerk’ in de PlanGo app, praktijkboek, instructievideo’s en nu ook met behulp van onze podcast!

Als leerling van onze rijschool kan je een app (LeerlingApp van PlanGo) gebruiken waarin je vanalles kan zien. Onder andere je lesplanning, instructievorderingenkaart, facturen en lesvoorbereiding.

Maar als aanvulling daarop hebben we wat instructievideo’s gemaakt en af en toe komen we weer leuke en leerzame instructievideo’s bij. Bij één van die instructievideo’s hoort bijvoorbeeld  een werkblad om de handstand op de pook te oefenen. Dat is, naast het bekijken van die instructievideo’s, een hele goede voorbereiding op je rijlessen.  Werkbladen die horen bij een bepaalde instructievideo kan je onder het kopje ‘lesvoorbereiding’ vinden.

Verder hebben wij podcasts gemaakt waarin we allerlei inzichten delen over het autorijden en het verkeer, maar ook over je ‘mindset’ als bestuurder van een auto of op het gebied van faalangst en spanning rondom de autorijlessen en het rijexamen. Het beluisteren van die podcasts kan ook een goede ondersteuning bieden tijdens je rijopleiding. Soms wordt er in de podcast verwezen naar een afbeelding die illustreert wat er verteld is in die aflevering. Ook die afbeeldingen kan je hier vinden. De podcasts zijn op allerlei kanalen te belzuiteren zoals Spotify en Google podcast en nog veel meer. Maar ook via Anchor.fm/verkeersschoolvandam

Als je nog vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van lesvoorbereiding of als je iets niet kan vinden, waar naar verwezen wordt in een video of podcast. Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Verkeersschool VAN DAM

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

06 - 54 94 87 71 Stuur ons een bericht