Auto

 

 

Bij Verkeersschool VAN DAM leer je veilig en goed autorijden!

 

Wil jij in Deventer of Zwolle je rijexamen doen? Het is allemaal mogelijk.

Afhankelijk van waar jij je rijexamen gaat doen, zal je veel gaan oefenen in dat gebied rondom het examencentrum. Zo ga je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen tegemoet.

Aan de hand van verschillende modules en een goede lesvoorbereiding, zal je merken dat je stap voor stap goed leert autorijden in moderne lesauto’s (Keuze uit: handgeschakeld en automaat) .

Wij bieden op veel verschillende manieren de mogelijkheid om je lessen goed voor te bereiden, zodat je in de les vooral veel tijd hebt om te oefenen.

Je kan op allerlei manieren je rijlessen voorbereiden; zoals het ‘huiswerk’ in de PlanGo app, praktijkboek, instructievideo’s en nu ook met behulp van onze podcast!

Zie hier een voorbeeld van één van onze instructievideo’s

 

Bij Verkeersschool van Dam leer je veilig en goed autorijden!

 

 

Wij rijden met verschillende instructeurs en als je een voorkeur hebt voor bepaalde instructeurs, dan mag je dat gerust aangeven en dan gaan we kijken of we daar rekening mee kunnen houden in de lesplanning.

Wij halen leerlingen thuis op en we brengen leerlingen weer thuis. Je hebt altijd privéles, want wij taxiën niet met leerlingen.

Bij ons krijg je de gehele lestijd en elke gereden meter, goed rijles.  Het autorijden begint immers vanaf het moment dat je wegrijdt bij jouw huis.

 

 

Zeer goede instructeurs die jou begeleiden naar een geslaagd rijexamen en……

je RIJBEWIJS!

 

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een autorijles?
  Dat hangt sterk af van hoe we samen met jou je opleiding organiseren. Wij bieden enkele lespakketten aan. Bel of mail ons om de actuele prijslijst aan te vragen.
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs kan halen?
  Er zijn meerdere factoren die eraan kunnen bijdragen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen. Wanneer je een ruime beschikbaarheid hebt om te lessen, dan kunnen we je zoveel als mogelijk inplannen in de agenda. Verder kan je je rijlessen goed voorbereiden, waardoor je minder lange uitleg nodig hebt en de lestijd echt kan besteden aan oefenen, oefenen, oefenen. Zorg ervoor dat je uitgeslapen, ontspannen en alert bent tijdens de rijlessen zodat je alle instructies goed in je op kan nemen en het meteen kan oefenen. Soms zal je wat huiswerkopdrachten krijgen van de instructeur; voer die goed uit zodat je de volgende les goed hebt voorbereidt of bepaalde kennis echt in je hoofd hebt zitten en kan toepassen in het verkeer. Kortom: jij hebt vooral zelf de verantwoordelijkheid en de kans om je rijopleiding zo vlot mogelijk te laten verlopen. Verder zijn er nog wel een aantal factoren waar je zelf minder invloed op hebt en dat zijn de eventuele wachttijden voor het aanvragen van een examen bij het CBR of onverwachte omstandigheden zoals coronamaatregelen of een 'lock-down'.
 • Vanaf welke leeftijd kan ik met autorijles beginnen?
  Je mag al lessen vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent! Download hieronder het Informatieblad 2toDrive en je leest er alles over!
  Let op: Je kunt zonder begeleiderspas geen rijbewijs aanvragen. Bij het aanvragen van je rijbewijs controleert de gemeente of jij een begeleiderspas hebt aangevraagd of in bezit hebt. We raden je aan om de begeleiderspas alvast aan te vragen voordat je praktijkexamen doet.
 • Geven jullie ook theorielessen?
  Momenteel geven we geen theorielessen. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe vorm van theorielessen voor onze leerlingen. Wanneer bekend is hoe wij theorielessen gaan verzorgen, maken wij dat direct bekend op onze website en facebookpagina.
 • Als ik m'n autorijbewijs haal als ik net 17 jaar ben, mag ik dan ook bromfiets rijden?
  Jazeker, naast begeleid autorijden tot je 18 jaar bent, mag je dan ook al bromfiets rijden (en je moeder hoeft dan niet achterop mee!)
Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@verkeersschoolvandam.nl of bel 06 54 94 87 71

Verkeersschool VAN DAM

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

06 - 54 94 87 71 Stuur ons een bericht