Auto

Je bent jong en zoekt het avontuur wat kan er dan uitdagender zijn dan leren autorijden!

Verleg je grenzen, de wereld ligt aan je voeten je eigen keuzes maken, dat is wat je wilt. Een goede autorijopleiding speelt daarop in met inhoud, kwaliteit maar zeker ook plezier.

Wij bij Verkeersschool Van Dam geloven er in dat leren autorijden leuk is en dat je zelf moet kunnen kiezen in hoe je dat gaat aanpakken!
Jij als leerling staat centraal, bent uniek en samen met jou zoeken wij de beste weg voor jou!

 

Bij Verkeersschool van Dam leer je veilig en goed autorijden!

 

Zeer goede instructeurs die jou begeleiden naar een geslaagd rijexamen en……

je RIJBEWIJS!

 

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een autorijles?
  Dat hangt sterk af van hoe we samen met jou je opleiding organiseren, een pakketopleiding is per les goedkoper dan losse lessen. Bedenk verder ook dat de kosten van een rijopleiding eerst en vooral bepaald worden door de vlotheid en kwaliteit, zodat je snel klaar bent en gelijk de eerste keer slaagt! Dat zit bij ons wel goed! Wij doen er alles aan om het aantal praktijklessen te beperken tot wat jij precies nodig hebt, o.a. door een praktijkbegeleidingssysteem te gebruiken en regelmatig jouw vorderingen te evalueren.
 • Hoe snel kan ik mijn rijbewijs bij jullie halen?
  Zo snel als jij wilt! De enige praktische beperking ligt in het halen van je theorie en het kunnen inkopen van een examen bij het CBR! Planning en vantevoren dingen regelen doen wonderen. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.
 • Vanaf welke leeftijd kan ik met autorijles beginnen?
  Je mag al lessen vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent! Download hieronder het Informatieblad 2toDrive en je leest er alles over!
  Let op: Je kunt zonder begeleiderspas geen rijbewijs aanvragen. Bij het aanvragen van je rijbewijs controleert de gemeente of jij een begeleiderspas hebt aangevraagd of in bezit hebt. We raden je aan om de begeleiderspas alvast aan te vragen voordat je praktijkexamen doet.
 • Geven jullie ook theorielessen?
  Momenteel geven we geen theorielessen. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe vorm van theorielessen voor onze leerlingen. Wanneer bekend is hoe wij theorielessen gaan verzorgen, maken wij dat direct bekend op onze website en facebookpagina.
 • Als ik m'n autorijbewijs haal als ik net 17 jaar ben, mag ik dan ook bromfiets rijden?
  Jazeker, naast begeleid autorijden tot je 18 jaar bent, mag je dan ook al bromfiets rijden (en je moeder hoeft dan niet achterop mee!)
Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@verkeersschoolvandam.nl of bel 06 54 94 87 71

Verkeersschool VAN DAM

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

06 - 54 94 87 71 Stuur ons een bericht