Auto

 

Bij Verkeersschool VAN DAM leer je veilig en goed autorijden!

 

Verkeersschool VAN DAM biedt meer dan alleen rijlessen! 

Wij halen onze leerlingen thuis op en brengen ze ook weer veilig thuis. 

 

Daarnaast krijg je als leerling toegang tot onze handige LeerlingApp met allerlei functies en gegevens. Hierin kun je zelf jouw rijlessen inplannen en vind je ook de digitale instructievorderingenkaart en lesvoorbereiding per lesonderwerp.

 

Als extra voordeel bieden wij onze leerlingen ook de complete online theoriecursus met mogelijkheid tot echte live-theorielessen. Het heet: iTheorie.

 

Ter voorbereiding op de rijlessen kun je gebruikmaken van onze instructievideo’s en audio trainingen.

 

Wij willen onze leerlingen zo goed mogelijk ondersteunen en daarom bieden wij ook hulp bij de lesvoorbereiding op onze website. Klik hier. 

 

Bij Verkeersschool VAN DAM streven we naar persoonlijke betrokkenheid bij onze leerlingen. 

Wij leveren deskundige en topkwaliteit rijlessen in een gemoedelijke sfeer. 

 

Om onze kennis te delen en jou nog beter te helpen, delen wij tips en trics op Tiktok, Instagram en YouTube

Je kunt ons vinden onder de namen Verkeersschool VAN DAM en Stressvrijrijexamendoen.

 

Sluit je aan bij onze verkeers-familie en ervaar het verschil!

 

 

 

Wil jij in Deventer of Zwolle je rijexamen doen? Het is allemaal mogelijk.

Afhankelijk van waar jij je rijexamen gaat doen, zal je veel gaan oefenen in dat gebied rondom het examencentrum. Zo ga je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen tegemoet.

 

Wil jij je meteen kosteloos inschrijven bij onze rijschool?

Klik dan HIER!

 

Aan de hand van verschillende modules en een goede lesvoorbereiding, zal je merken dat je stap voor stap goed leert autorijden in moderne lesauto’s (Keuze uit: handgeschakeld en automaat) .

Wij bieden op veel verschillende manieren de mogelijkheid om je lessen goed voor te bereiden, zodat je in de les vooral veel tijd hebt om te oefenen.

Je kan op allerlei manieren je rijlessen voorbereiden; zoals het ‘huiswerk’ in de PlanGo app, praktijkboek, instructievideo’s en nu ook met behulp van onze podcast!

Zie hier een voorbeeld van één van onze instructievideo’s

Wil jij je meteen kosteloos inschrijven bij onze rijschool?

Klik dan HIER!

 

Bij Verkeersschool van Dam leer je veilig en goed autorijden!

Wij rijden met verschillende instructeurs en als je een voorkeur hebt voor bepaalde instructeurs, dan mag je dat gerust aangeven en dan gaan we kijken of we daar rekening mee kunnen houden in de lesplanning.

Wij halen leerlingen thuis op en we brengen leerlingen weer thuis. Je hebt altijd privéles, want wij taxiën niet met leerlingen.

Bij ons krijg je de gehele lestijd en elke gereden meter, goed rijles.  Het autorijden begint immers vanaf het moment dat je wegrijdt bij jouw huis.

 

 

Zeer goede instructeurs die jou begeleiden naar een geslaagd rijexamen en……

je RIJBEWIJS!

 

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een autorijles?
  Dat hangt sterk af van hoe we samen met jou je opleiding organiseren. Bel of mail ons om de actuele prijslijst aan te vragen en om te horen wat onze werkwijze is.
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs kan halen?
  Er zijn meerdere factoren die eraan kunnen bijdragen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen. Wanneer je een ruime beschikbaarheid hebt om te lessen, dan kunnen we je zoveel als mogelijk inplannen in de agenda. Verder kan je je rijlessen goed voorbereiden, waardoor je minder lange uitleg nodig hebt en de lestijd echt kan besteden aan oefenen, oefenen, oefenen. Zorg ervoor dat je uitgeslapen, ontspannen en alert bent tijdens de rijlessen zodat je alle instructies goed in je op kan nemen en het meteen kan oefenen. Soms zal je wat huiswerkopdrachten krijgen van de instructeur; voer die goed uit zodat je de volgende les goed hebt voorbereidt of bepaalde kennis echt in je hoofd hebt zitten en kan toepassen in het verkeer. Kortom: jij hebt vooral zelf de verantwoordelijkheid en de kans om je rijopleiding zo vlot mogelijk te laten verlopen. Verder zijn er nog wel een aantal factoren waar je zelf minder invloed op hebt en dat zijn de eventuele wachttijden voor het aanvragen van een examen bij het CBR of onverwachte omstandigheden zoals coronamaatregelen of een 'lock-down'.
 • Vanaf welke leeftijd kan ik met autorijles beginnen?
  Je mag al lessen vanaf het moment dat je 16,5 jaar bent! Download hieronder het Informatieblad 2toDrive en je leest er alles over!
  Let op: Je kunt zonder begeleiderspas geen rijbewijs aanvragen. Bij het aanvragen van je rijbewijs controleert de gemeente of jij een begeleiderspas hebt aangevraagd of in bezit hebt. We raden je aan om de begeleiderspas alvast aan te vragen voordat je praktijkexamen doet.
 • Wat is de beste manier om te leren voor het theorie-examen?
  Het beste is, als je de kennis echt goed in je hoofd krijgt zodat je tijdens de autorijlessen meer zelfvertrouwen en zekerheid hebt over de regels in het verkeer. Wij zien soms wel eens dat leerlingen een dag-cursus doen voor het theorie-examen en direct dezelfde dag het examen doen. Vaak is die cursus gebasseerd op trucjes en niet op echt kennis die goed onthouden kan worden. We zien dan ook vaak dat de kennis van de theorie vrijwel geheel verdwenen is tijdens de praktijklessen en dan zijn er meer rijlessen nodig om te leren autorijden. Buiten het feit dat het extra geld kost, zal het ook extra tijd kosten. Wij gunnen iedereen zo snel mogelijk het rijbewijs en wij adviseren dus om tijd te investeren in het echt goed leren van de theorie. Want hoe meer kennis je hebt, hoe sneller je het kan toepassen in de praktijk. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een online cursus iTheorie. In de lesauto of per a-mail mogen vragen gesteld worden over de theorie, als je er zelf niet uitkomt. Op onze website zie je informatie over iTheorie. Vraag bij ons de code aan voor de cursus.
Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@verkeersschoolvandam.nl of bel 06 54 94 87 71

Verkeersschool VAN DAM

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

06 - 54 94 87 71 Stuur ons een bericht