Over ons

Al meer dan 35 jaar is Verkeersschool Van Dam een begrip in de hele regio Salland: van Olst-Wijhe tot Raalte en van Deventer tot Broekland.

Kwaliteit en klantgericht denken staan voorop. Wij leiden op voor het autorijbewijs.  Al vanaf 16,5 jaar kun je bij Verkeersschool Van Dam terecht voor een 2toDrive-autorijopleiding.

Maak hieronder kennis met ons team!

Het team

 • André Veld

  Specialismen: Autisme, ADHD e.d.; herinstappers; medische rijtesten; seniorenritten. Breed opgeleid voor auto-, motor-, en bromfietsopleidingen; voortgezette motorrijopleidingen; theorie-opleidingen; Coach2Drive en theorielessen en stagebegeleiding voor autorijinstructreurs in opleiding. Daarnaast is André Holistisch Coach en biedt hij coachingstrajecten aan (eventueel coaching met paarden) die een ondersteuning kunnen zijn bij de rijopleiding in het algemeen of bij mensen met faalangst of andere specifieke hulpvragen.

 • Jacqueline Veld-Giard

  Specialismen: autorijopleidingen, autisme, faalangst. Voormalig fysiotherapeut op haptonomische basis en psychosomatiek. Met haar achtergrond op het therapeutische en psychosociale vlak en als gediplomeerd paardrijinstructeur (ORUN en Centered Riding) biedt zij coachingstrajecten aan (eventueel coaching met paarden) die een ondersteuning kunnen zijn bij de autorijopleiding in het algemeen of bij mensen met faalangst of andere specifieke hulpvragen.

 • Henk Brand

  Specialismen: autorijopleidingen; seniorenritten

 • Don Kalkman

  Specialismen: Autorijopleidingen.

Verkeersschool VAN DAM

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

06 - 54 94 87 71 Stuur ons een bericht